© Copyright

Alle digitale foto's, afbeeldingen, elektronische tekst en HTML-broncode op de website 'www.pajan.nl' zijn gemaakt door of eigendom van Jacqueline Pater en Ingrid Jantzen, tenzij anders aangegeven, en zijn hiermee auteursrechtelijk beschermd. Met een goed Nederlands woord: hierop berust copyright.

Alle digitale foto's, afbeeldingen elektronische tekst en HTML-broncode mogen alleen gekopieerd en gebruikt worden voor persoonlijk en educatief gebruik, onder de voorwaarde dat deze ongewijzigd zijn en zijn voorzien van een bronverwijzing in de vorm van een link naar de website 'www.pajan.nl' (www.pajan.nl). Dit geldt ook voor gebruik van digitale foto's, afbeeldingen, elektronische tekst en HTML-broncode afkomstig van 'www.pajan.nl' op niet-commerciële websites. Ook hiervoor is een link naar de website 'www.pajan.nl' (www.pajan.nl) een minimale voorwaarde.

Commercieel gebruik van de digitale foto's, afbeeldingen elektronische tekst en HTML-broncode (inclusief publicaties in tijdschriften en/of op commerciële websites) is niet toegestaan zonder onze schriftelijke toestemming.

Kortom: gebruik wat je wil van 'www.pajan.nl', maar: wijzig niets, doe dit niet zonder een bronverwijzing en zeker niet als je hetgeen wat wij gemaakt of geschreven hebben gebruikt op een commerciële manier (ofwel om er zelf geld mee te verdienen).

Indien u hierover vragen heeft, kunt u ons mailen.

terug